RekoRD V KOMeNtÁŘíCh ZDE


A jěšte TADY jsem tam jako °°♥→N!kušQa←♥°° je to 3.kolo

JO a plosím naklmte mi příšerku až tu budete a zanechte komentík!!!

P.S.:Víte co já ten blog pozastavuji jako že nebudu obíhat!!!Víte ploš??Plotože musím dělat ty rozcestníky víte???A pls nevšímejte si kdyštat toho ju????Tak papapapa ♥MUCK♥

Obecný test

21. února 2009 v 22:10 | Majitelka blogu |  Testíky
1. Jak se nazývá klín ve tvaru písmene "V" na kopytě?
a)střelka
b)zvon
c)klín
2. Jak se jmenuje prakůň?
a)Dinosaurus
b)Eohippus
c)Merychippus
3. Které obilí je pro koně nevhodnější?
a)pšenice
b)oves
c)žito
4. Při jakém odvětví ježdění se uplatňují "překládané" otěže?
a)westernové ježdění
b)vozatajství
c)voltiž
5. Jaký kříženec vznikne splynutím samce osla a klisny?
a)mezek
b)mula
c)mestyk
6. Kolik krmných dávek by měl denně dostat kůň?
a)1-2
b)3-4
c)5-6
7. Jaká rostlina není pro koně jedovatá?
a)kapradí
b)dubové listy
c)čekanka
8. Jak se jmenuje nástroj, kterým odstraňujeme za srsti pot a prach?
a)hřbílko
b)kartáč
c)hřeben
9. Co znamenají uši přiložené k hlavě?
a)poslouchání jezdce
b)výraz podřízenosti
c)znak zlosti
10. Kolik má dospělý kůň stoliček?
a)22
b)24
c)26
11. Jaký chod koně nazýváme třídobý?
a)trysk
b)cval
c)krok

SPRÁVNÉ ODPOVĚDI:
1)a,2)b,3)b,4)a,5)b,6)b,7)c,8)b,9)c,10)b,11)b
Tak, jak si dopadl/a? Doufám, že dobře
HODNOCENÍ:
11 nebo 10 bodů- skvělé, snažila jsem se vybírat otázky různorodého charakteru a pokud si uspěl/a máš u mě jedničku :)
9 nebo 7 bodů-dobré, všeobecné znalosti máš
6 nebo 4 body- i to je dobrý výsledek, já jsem například více přes praxi než přes teorii, ale možná by to chtělo se občas podívat i do "chytrých" knih a časopisů.
3 nebo 0 bodů- tady by to asi něco chtělo, co si třeba k narozeninám přát jednou místo cédéčka pěknou knihu o koních??? :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 želvička želvička | Web | 22. února 2009 v 12:59 | Reagovat

cože máš new blog? a máš hezu dess

2 želvička želvička | Web | 22. února 2009 v 13:04 | Reagovat

jo na tu jmenovku nejdou dák tečky atd.

3 želvička želvička | Web | 22. února 2009 v 13:29 | Reagovat

ty jo ty umíš krásný dess! nechceš mě to naučit? :-)

4 mar!ana SBenko? mar!ana SBenko? | Web | 22. února 2009 v 13:30 | Reagovat

hele niky budeš chodit ještě na ten minulej blogís nebo si tě mám přidat jako SB na tomto blogísu? Díky♥

5 majas majas | Web | 22. února 2009 v 15:40 | Reagovat

podivej se na blog me kamaradky ta ma taky blog o konich www.nattaly-nymphe.blog.cz

máš hezu blog

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

♥!dÍKY,ŽE JSI nAvŠtÍvILA mŮj blOG!♥