RekoRD V KOMeNtÁŘíCh ZDE


A jěšte TADY jsem tam jako °°♥→N!kušQa←♥°° je to 3.kolo

JO a plosím naklmte mi příšerku až tu budete a zanechte komentík!!!

P.S.:Víte co já ten blog pozastavuji jako že nebudu obíhat!!!Víte ploš??Plotože musím dělat ty rozcestníky víte???A pls nevšímejte si kdyštat toho ju????Tak papapapa ♥MUCK♥

Testíky

Obecný test

21. února 2009 v 22:10 | Majitelka blogu
1. Jak se nazývá klín ve tvaru písmene "V" na kopytě?
a)střelka
b)zvon
c)klín
2. Jak se jmenuje prakůň?
a)Dinosaurus
b)Eohippus
c)Merychippus
3. Které obilí je pro koně nevhodnější?
a)pšenice
b)oves
c)žito
4. Při jakém odvětví ježdění se uplatňují "překládané" otěže?
a)westernové ježdění
b)vozatajství
c)voltiž
5. Jaký kříženec vznikne splynutím samce osla a klisny?
a)mezek
b)mula
c)mestyk
6. Kolik krmných dávek by měl denně dostat kůň?
a)1-2
b)3-4
c)5-6
7. Jaká rostlina není pro koně jedovatá?
a)kapradí
b)dubové listy
c)čekanka
8. Jak se jmenuje nástroj, kterým odstraňujeme za srsti pot a prach?
a)hřbílko
b)kartáč
c)hřeben
9. Co znamenají uši přiložené k hlavě?
a)poslouchání jezdce
b)výraz podřízenosti
c)znak zlosti
10. Kolik má dospělý kůň stoliček?
a)22
b)24
c)26
11. Jaký chod koně nazýváme třídobý?
a)trysk
b)cval
c)krok

SPRÁVNÉ ODPOVĚDI:
1)a,2)b,3)b,4)a,5)b,6)b,7)c,8)b,9)c,10)b,11)b
Tak, jak si dopadl/a? Doufám, že dobře
HODNOCENÍ:
11 nebo 10 bodů- skvělé, snažila jsem se vybírat otázky různorodého charakteru a pokud si uspěl/a máš u mě jedničku :)
9 nebo 7 bodů-dobré, všeobecné znalosti máš
6 nebo 4 body- i to je dobrý výsledek, já jsem například více přes praxi než přes teorii, ale možná by to chtělo se občas podívat i do "chytrých" knih a časopisů.
3 nebo 0 bodů- tady by to asi něco chtělo, co si třeba k narozeninám přát jednou místo cédéčka pěknou knihu o koních??? :)
 
 

Reklama

♥!dÍKY,ŽE JSI nAvŠtÍvILA mŮj blOG!♥